Guangzhou Weiqian computer technology co., LTD.

За нас

Guangzhou Weiqian компютърната технология co., LTD. (за кратко, Guangzhou Weiqian) е основана в 2005, опитен и очевиден процес на развитие в интелигентен производствен контрол промишленост на Pearl River делта.Като участник в развитието на тази индустрия, ние печелим по-голяма видимост, по-голямо влияние и репутация.
Гуанджоу Вайкиан се намира в тихия и елегантен индустриален парк Ксинчуан, който се фокусира върху областта на интелигентното производство. високотехнологични компании, които събират научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби в едно. Междувременно ние помагаме на различни индустрии да ускорят интелигентната си работа и се стремим да станем доставчик на решения за мониторинг на процесите в областта на интелигентния град и интернет на нещата.
С цел да " да стане лидер в интелигентната индустрия " Гуанджоу Вайкиан има за цел да създаде три серии вградени в ARM промишлени компютри: андроид, Линукс и Windows CE. " Десет години да направя меч. " Продуктите на компанията& OPA3539;са широко използвани в промишленото производство на автоматизация, системата за мониторинг на околната среда, интелигентната фабрика, интелигентния склад, интелигентния транспорт, интелигентното земеделие, интелигентните сгради, инструментите, медицинското оборудване, електрическото оборудване, компютърната система за следене на стаите,Интелигентен паркинг и други промишлени неща от 4.0 Интернет.
С бизнес философията на " Професионално, отдадено и просто " Ние активно проучваме развитието на границите на интелигентния контрол и промишлен контрол и получаваме редица патенти за изобретения и приложение.
Гуанджоу Вайкиан имат корпоративна мисия на " По-лесно производство " ще се придържа към управленската цел на " целево обслужване, благосъстояние на персонала и Интелект на промишлеността " Ние сме пълни с... " единство, отдаденост, почтеност, победа " Основни ценности за посрещане на нови възможности и предизвикателства, ускоряване на развитието на Китай&\ 35;39; промишлен интелект и писане на нова разнородна глава.

js1.jpg

js2.jpg

Разследване:

Разследване